خورش های ایرانی بسیار متنوع هستند، برخی از آن ها در همه شهرها تهیه می شود و برخی از آن ها از غذاهای محلی محسوب می شوند و فقط در برخی شهرها مورد استفاده قرار می گیرند.

در زیر لیستی از آشپزی انواع پای ایرانی را در مجله پارت نیوز مشاهده می کنید و می توانید آن ها را برای وعده های غذایی اصلی و همچنین مهمانی ها و مجالس تهیه کنید و در صورت تمایل میل کنید.

خورش مرغ و آلو

مواد لازم: پیاز، آلو بخارانی، دارچین، زعفران، روغن، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، شکر، گوشت مرغ

خورش قیمه سیب زمینی

مواد اولیه: گوشت قرمز، پیاز، کلم، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، روغن، لیمو عمانی، ادویه خورش، نمک، زردچوبه

خورش جعفری

مواد لازم: گوشت گاو، برنجال، جعفری و تره فرنگی، پیاز، روغن، آب، فلفل سیاه، پیاز، بسر

خورش پیاز

مواد لازم: سینه مرغ، پیاز، رب گوجه فرنگی، رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

آلما استویا

مواد لازم: سیب، گوشت، آرد ذرت، سرکه، پیاز، شیره خرما، فلفل، زردچوبه، دارچین، نمک

خورش بامیه

مواد لازم: فلفل قرمز، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، تمر هندی، ادویه مخلوط، زردچوبه، نمک.

خورش قارچ

مواد لازم: پیاز، روغن زیتون، فلفل، ادویه کاری، زردچوبه، نمک، سینه مرغ، قارچ، آبلیمو، نمک، آرد، شیر، دم کرده زعفران.

ریبوشان ناز خاتون

مواد لازم: سینه مرغ، بادمجان، نعناع، ​​جعفری و اسفناج، پیاز داغ، آبغوره یا آب پرتقال، محلول زعفران، ادویه پخته شده، نمک و فلفل.

گلدان شش متری

مواد لازم: بادمجان، بادام زمینی، پودر لیمو، پیاز، پودر آلو در صورت تمایل، پودر گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه، گلپر

خورش و تنقلات

مواد لازم: گوشت پخته، پسته با پوست، پیاز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، زعفران، آب یا آب لیمو، روغن، زردچوبه، نمک، فلفل، مخلوط ادویه خورش.

جوشانده کرفس

مواد اولیه: ساقه کرفس، گوشت بخارپز، برگ کرفس، نعناع، ​​جعفری، پیاز، شاهی، روغن

استوت گیلاخه

مواد لازم: گیلاخه «سبزی محلی شبیه پیازچه»، پیاز، گوشت قرمز، لوبیا قرمز، لیمو عمانی، نمک روغن، زردچوبه، ترخون، جعفری و گشنیز خرد شده.